یکی از امکانات مفید در این کنسول، logon hours یا ساعت ورود کاربران به domain میباشد که مشخص یک کاربر چه روزی و چه ساعتی از روز توانایی logon نمودن …
ادامه مطلب »backup گیری از active directory
در این درس با backup گیری از active directory آشنا خواهید شد.بانک اطلاعاتی مربوط به آبجکت های ذخیره شده در دایرکتوری بسیار با اهمیت می باشد و در دامین با …
ادامه مطلب »Join a Computer to a Domain
پس از نصب domain باید کلاینت ها را به آن وارد کرد که به این کار Join a Computer to a Domain یا جوین کردن کامپیوتر به دامین گفته می …
ادامه مطلب »جستجو و فیلتر در اکتیو دایرکتوری
در این درس می خواهیم مروری بر جستجو و فیلتر ها در اکتیو دایرکتوری داشته باشیم.اکتیودایرکتوری دارای ابزاری جهت جستجو و پیدا کردن آبجکت ها بر اساس نام و یا …
ادامه مطلب »ایجاد و ویرایش حساب های کاربری
در این درس با ایجاد و ویرایش حساب های کاربری در شبکه آشنا خواهید شد. جهت ایجاد و ویرایش حساب ، فعال، غیر فعال کردن، تغییر پسورد و سایر تنظیمات …
ادامه مطلب »active directory user and computer console
user and computer console : بعد از نصب اکتیودایرکتوری سه ابزار مربوط به آن نصب می شود. برای دیدن آنها بر روی start کلیک کنید و به قسمت administrative tools …
ادامه مطلب »نصب active directory
در این درس با نصب active directory روی ویندوز سرور آشنا خواهید شد. همانطور که گفته شد در یک domain حداقل یک کامپیوتر به عنوان domain controller وظیفه کنترل عملیات …
ادامه مطلب »active directory site
یک site اصطلاحا به مجموعه ای از کامپیوترها گفته می شود که با سرعت بالا و به صورت reliable یعنی بدون قطع شدن با هم در ارتباط هستند. بعد از …
ادامه مطلب »domain controller or DC
domain controller یا DC کامپیوتری در شبکه می باشد که اکتیو دایرکتوری بر روی آن فعال است و از سیستم عامل ویندوز سرور استفاده می کند. دامین کنترلر وظیفه ذخیره …
ادامه مطلب »ساختار فیزیکی در active directory
در اکتیودایرکتوری ساختار فیزیکی از ساختار منطقی جدا شده است. ساختار منطقی به منظور سازماندهی و مدیریت کاربران، گروه ها و منابع موجود در شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. …
ادامه مطلب »